Kent avlyser på grunn av sykdom. Men det er ikke alle som ønsker vokalisten god bedring ...

Stoppet av legene.

TRØBBEL MED STEMMEN: Joakim Berg og Kent måtte avlyste gårsdagens konsert. Det har gått hardt inn på en del av fansen, men ikke på grunn av vokalistens stemmetrøbbel. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL MED STEMMEN: Joakim Berg og Kent måtte avlyste gårsdagens konsert. Det har gått hardt inn på en del av fansen, men ikke på grunn av vokalistens stemmetrøbbel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I vår annonserte det svenske bandet Kent at de skal oppløses, gå i grava, med bilde av et kors og inskripsjonen «16. mai 1990 - 17. desember 2016».

Nå er gravfølget snart ved veis ende, men ikke uten dramatikk.

Bandet måtte avlyse gårsdagens konsert i Forum Arena i København etter at vokalist Joakim Berg (46) ble syk.

- Jeg har en virusinfeksjon på stemmebåndet, som startet som en lett forkjølelse. Legen fraråder meg på det sterkeste å gjennomføre konserten. Å synge i min tilstand kan føre til komplikasjoner, for eksempel sår på stemmebåndet, som kan gå ut over de resterende konsertene. Ingen er mer lei seg enn meg for at det ikke går an å gjennomføre kveldens konsert i København, skrev Berg i en melding på bandets Facebook-side i går, bare to timer før han skulle stå på scenen.

- Usselt

Konserten er nå utsatt til den 4. desember. Men det var ikke bare lykkeønskninger og kondolanser å få fra fansen. En god del av dem langer sågar ut mot bandet på Kents Facebook-side, ifølge Expressen.

«Sitter på en restaurant i København som er full av folk som skulle på konserten. Folk gråter fordi de ikke har mulighet til å dra hit igjen om en uke. Vi skulle fått vite dette tidligere i ettermiddag, i alle fall», skriver en person som skulle på konserten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer