Kent bekrefter: Vi legger opp

Legger ut på avskjedsturné med flere stopp i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag kveld delte det svenske rockebandet Kent et videoklipp på sine hjemmesider, der alt tyder på at musikkgruppa er i ferd med å bli historie.

Dette bekreftes nå i en pressemelding fra plateselskapet.

- Kent går i graven, står det. Etterfulg av et bilde av et kors og «16. mai 1990 - 17. desember 2016», som om det var en gravstein.

Bandet gir ut albumet «Då som nu för alltid», og gir seg i høst etter en avskjedsturné og skal holde flere konserter i Norge, før det hele avsluttes på Tele2 Arena i Stockholm, 17. desember.

I løpet av oktober skal det holdes konserter i Bodø, Trondheim, Stavanger og Oslo.

Bandet har selv kommet med en uttalelse på sin hjemmeside:

- Vi har forsøkt å gå våre egne veier. Takk til alle dere som har hørt på vår musikk. Takk til alle dere som har kommet på våre konserter, alt fra våre første spillejobber på små klubber til de store scenene. Stor suksess Aftonbladet skriver at flere fans allerede har uttrykket stor fortvilelse over nyheten - både på Kents hjemmesider og på sosiale medier.

Musikkansvarlig i Dagbladet, Sandeep Singh, er ikke sjokkert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer