Kent trakk seg fra «Skavlan»

Bandet skulle fremføre ny singel, men SVT syntes låta var for lang.

Droppet Fredrik: Det ble ingen «Skavlan»-opptreden denne gangen for det svenske bandet Kent. De ønsket ikke å fremføre en kortere versjon av den nye låta «999». Joakim Berg (i midten), Sami Sirviö (t.v) og Martin Sköld. 
Foto: Jørn H.Moen/Dagbladet
Droppet Fredrik: Det ble ingen «Skavlan»-opptreden denne gangen for det svenske bandet Kent. De ønsket ikke å fremføre en kortere versjon av den nye låta «999». Joakim Berg (i midten), Sami Sirviö (t.v) og Martin Sköld. Foto: Jørn H.Moen/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det svenske bandet Kent skulle fremføre sin nye singel «999», fra det kommende albumet «Jag är inte rädd för mörkret», under forrige ukes «Skavlan» på NRK og SVT.

Men slik gikk det ikke.     

- For lang «Nu på fredag skulle vi ha spelat 999 i ett stort tv-program med norsk host...» skriver det svenske bandet på sin Twitter-konto, og utdyper i to påfølgende Twitter-meldinger:

«...men de tyckte låten var för lång och ville ta bort 2.53. De var rädda att folk skulle "byta kanal"»

«Så vi sa nej. Men eftersom vi redan bokat rep med crew och allt så spelar vi in den själva och sänder en live-version snart. Återkommer!», skriver bandet.

- Kan ikke kreve hva som helst Gunnilla Nilars, prosjektleder i SVT, bekfreter overfor svenske Aftonbladet at Kent skulle opptre i programmet, men hun ønsker ikke å kommentere hvorfor det skar seg mellom Kent og «Skavlan»

Men Nilars påpeker at hun synes det er synd at tv-seerne ikke får mulighetene til å se Kent live på «Skavlan»

-De er et veldig populært band som vi gjerne skulle sett som våre gjester. Men med alle våre gjester, så bygger det på at det er en gjensidig forståelse for hvordan programmet skal se ut. Vi kunne ikke laget et program hvis gjestene skal få stille krav til hva som helst, sier hun til Aftonbladet.  

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer