Keshvari mangler gangsyn

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KVOTERING: Mazyar Keshvari, Frp Oslo, huffer seg over moderat kvotering av innvandrere som settes i verk dette året, som en forsøksordning i 12 statlige etater. Blant søkere med tilnærmet like kvalifikasjoner, skal innvandrere foretrekkes. Jeg tror ikke han har fått med seg hva "tilnærmet like kvalifikasjoner" faktisk betyr. Søkeren er kvalifisert. Basta. Men Keshvari går høyt ut på banen på typisk FRP vis og maler fanden på veggen.

Keshvari sier at han sjøl ikke vil kvoteres inn. Det trenger han ikke, dette er ikke et tvangstiltak. Men han har visst helt mistet av syne det faktum at høyt utdannede innvandrere i dette landet, med langt mer enn hans egen bachelorgrad, aldri blir kalt inn til noe jobbintervju. Det er under tre prosent innvandrere med ikke-vestlig bakgrunn som jobber i statsapparatet, og det er på høy tid at utdanningen til alle de som er kvalifiserte, blir tatt i bruk. Norge trenger all den kompetansen som finnes i landet.

Er det fordi han er lojal mot Frps egen innvandrerfiendtlige politikk og fordi han selv er tatt inn i maktens varme korridorer, at han tror at godt kvalifiserte innvandrer som kvoteres inn, vil være "destruktivt for hele arbeidslivet og samfunnet"?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer