Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ketil Bjørnstad nominert til fransk pris

For romanen «Til musikken».

«Til Musikken» kom i 2004, og er solgt til England, Tyskland, Russland, Danmark, Nederland, Tyrkia, Korea, Hellas og Frankrike.

Det er i Frankrike at «La Société des Jeunes Pianistes», som den heter der, er nominert til den bokhandlerprisen Prix des Lecteurs 2008.

Den tyske filmregissøren Lisa Schiewe har tatt opsjon på filmrettighetene på romanen og skriver manus i disse dager. Filmen er planlagt ferdig i 2009.

Bjørnstad skriver nå på bind tre i fortellingen om pianisten Axel Vindings liv, melder Aschehoug forlag, etter at den frittstående fortsettelsen «Elven» kom i fjor.

(NTB)

NOMINERT: I fjor skrev Ketil Bjørnstad og kona Catharina Jacobsen boka «Historier om sårbarhet» om institusjonen Modum Bad. «Til musikken», nominert til fransk bokhandlerpris, kom ut i Norge allerede i 2004. Foto: SCANPIX/TERJE BENDIKSBY
NOMINERT: I fjor skrev Ketil Bjørnstad og kona Catharina Jacobsen boka «Historier om sårbarhet» om institusjonen Modum Bad. «Til musikken», nominert til fransk bokhandlerpris, kom ut i Norge allerede i 2004. Foto: SCANPIX/TERJE BENDIKSBY Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media