Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kevin Bacon slo Eddie Murphy

Forrige helg lå Murphy på kinotoppen i USA. Denne uka er det 80-talls idolet Kevin Bacons tur på toppen av lista i filmen «Hollow Man».

Paul Verhoevens nye film «Hollow Man» føk rett til topps i USA i helgen, skriver Variety.

Filmen spilte inn 26,8 millioner dollar. Dette er bra tall i en helg hvor kinotallene falt 19 prosent i USA.

En av grunnene til at science fiction filmen «Hollow Man» gikk til topps, er at forholdet mellom Kevin Bacon og Elizabeth Shue i filmen sørget for en lik fordeling mellom kvinner og menn i kinosalen.

Eddie Murphys komedie «Nutty Professor II: The Klumps» holder stand på andreplassen og spilte inn 18 millioner dollar. Universal Studios sier til Variety at de er skuffet over at «Professor» sank med over 58 prosent fra forrige helg.

Cowboyer i rommet

Clint Eastwood har derimot god grunn til å smile. Hans film «Space Cowboys» spilte inn 17,6 millioner dollar i løpet av premierehelga. Filmen handler om aldrende testpiloter som nekter å bli snytt for en tur i verdensrommet. For å oppfylle drømmen, stjeler de like godt en romferge. Tommy Lee Jones sørger nok også for at folk strømmer til Eastwoods film.

Under OL i Sydney slapper Hollywood litt av og holder tilbake de største filmene. Selv om år 2000 har vært et godt år, må både november og desember bli gode måneder skal de greie å overgå suksessåret 1999.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media