Kickbokser Osbourne

Ozzy Osbourne og kona Sharon er i Thailand hvor de har sittet ringside for å se sønnen Jack som kickbokser.

Jack begynte med sporten etter at han bestemte seg for å droppe alkohol og dop, noe hans far også gjorde ifjor.

I mer en tre uker har han trent ved Fairfax Muaytha treningssenter utenfor Bangkok, og i går hadde han sin første kamp. Mens foreldrene heiet ham fram slo han ut en thailandsk veteranbokser i første minutt av andre runde.

- Jeg er imponert over treningen hans. Han har oppført seg pent, trent hardt og gått ned 10 kilo mens han har vært her, sier hans trener Philip Wong.

I et intervju med avisa The Nation sier han at hans foreldre var litt skeptiske til hans interesse for kickboksing, eller muaythai som det heter i Thailand.

- Men når de kom ned hit og så treningsprogrammet, og så at jeg var godt forberedt både mentalt og fysisk, så syntes de det var kult.

I intervjuet sier han også at han liker fjellklatring og andre aktiviteter som krever noe av humør, hjerne og kropp.

- Og jeg må si at muaythai er noe spesielt. Det er virkelig krevende, og er i ferd med å bli populært rundt om i verden,sier han.

Han trener også for å komme i form til en klatreekspedisjon i USA seinere i år.

Jack ble kjent for et stort publikum rundt om i verden gjennom realityserien «The Osbournes», og sier til The Nation at hans foreldre setter pris på Thailand fordi folket der ikke lar seg stresse uansett hva som skjer.

I dag har Jack tatt fri fra treningen for å ha en «familiedag» med foreldrene.

KICKBOKSER: Jack Osbourne