Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kidman forelsket

Nicole Kidman har fått ny kjæreste.

(Dagbladet.no): Den heldige utvalgte er Stephen Bing, også kjent som pappaen til Liz Hurleys baby.

Møttes på fest

Da Tom Cruice forlot Kidman bare måneder før deres tiårs bryllupsdag, sverget Kidman at hun aldri ville binde seg til en ny mann.

Men nå skal den vakre filmstjernen ha funnet kjærligheten med Stephen Bing. Det var den 39-årige mangemillionæren som gjorde Elizabeth Hurley gravid og forlot henne mens hun var høygravid. Bing har også hatt forhold til Sharon Stone og Brooke Bruns.

Kidman og Bing møttes i oktober i fjor på en fest i Los Angeles. Siden har de, ifølge danske B.T., blitt sett hånd i hånd i filmbyen. De to har tilbrakt både thanksgiving og jul sammen. Selv om han er i gang med å hjelpe sin venn Jerry Lee med et nytt album, og hun legger siste hånd på filmkomedien «Bewitched», setter de to av rikelig med tid sammen.

Høy

Nicole har selv sagt at hun vil ha en sterk og uavhengig mann. Det har hun etter all sannsynlighet funnet i Bing som har ry på seg for å være både intelligent og sjarmerende. Og om ikke det skulle være nok rager han hele to hoder over Kidmans eks-mann Tom Cruise. Bing er 1,98 centimeter høy.

NY MANN: Filmstjernen Nicole Kidman skal være forelsket i Stephen Bing.
UNGKAR: Stephen Bing er den rike ungkaren som gjorde Liz Hurley gravid.