Kidman synger ut

CANNES (Dagbladet): Verdenspressen viste seg fra sin beste side da Nicole Kidman (33) åpnet Cannes-festivalen i går. Ikke et ord om skilsmissen fra Tom Cruise: - Takk for at dere ikke spør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kidman ville gjerne fortsette ekteskapet, men i forrige uke ble skilsmissen bekreftet, da paret gikk til retten og ba om delt foreldrerett for barna. Hun var i retten mandag i denne uka også, for å få beskyttelse fra en innpåsliten mann som så en mulighet når Cruise nå har forlatt henne.

Men proft og smilende stilte hun opp på fotosession, pressekonferanse og den røde løperen i Cannes i går, til ære for sin nye film «Moulin Rouge» . Pressen takket for oppmøtet med å holde seg til saken, altså filmen, bare én journalist ville vite hvordan hun egentlig hadde det:

- Det ville ikke være mitt valg, under omstendighetene, å svare på spørsmål om mitt privatliv, sa Kidman.

Vill musikal

Ikke ville hun synge heller: Kidman og kollega Ewan McGregor har inngått en pakt om aldri å stå opp og framføre noen av låtene de synger i «Moulin Rouge».

- Uansett hvor fulle vi blir, som McGregor sa det.

Australieren Baz Luhrmanns åpningsfilm i Cannes er planetens hittil villeste musikal. Hans kjærlighetshistorie fra bohemenes Montmartre anno 1900 om en pengelens forfatter og en kurtisane forpliktet til å selge seg til høystbydende, kan muligens få musikkpuritanere til å skjære grimaser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer