Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kidman tok rotta på snikfotografer

Begeret rant over for Nicole Kidman etter avlytting og vill biljakt.

Nicole Kidman har fått en australsk domstols kjennelse for at to snikfotografer skal holde seg unna henne. Oscarvinneren har følt seg så truet at hun ikke har våget å forlate huset sitt i Sydney i Australia.

Begeret rant over da en avlyttingsmikrofon ble oppdaget i nærheten av Kidmans hjem, og etter at bilen hennes ble forfulgt i høy hastighet gjennom Sydneys gater. Ifølge en lokal avis gikk den ville jakten forbi røde lys og på tvers av stripene som skiller kjørebaner.

Paparazziene Jamie Fawcett og Ben McDonald fikk torsdag rettslig ordre om å holde seg på avstand fra Kidman. Det hjalp ikke at advokatene deres forsikret at de to ikke hadde hatt noe med mikrofonen eller biljakten å gjøre.

- Nicole vil gjerne gjøre det klart at hun innser at hun er en offentlig person og at journalister og fotografer har en jobb å gjøre. Men disse to mennene har i lang tid plaget henne og fått henne til å føle seg redd, heter det i en erklæring fra Hollywood-stjernen.

Det er ikke første gang Nicole Kidman er i klammeri med snikfotografer. I 1999 ble en journalist funnet skyldig i å ha avlyttet og tatt opp på bånd en telefonsamtale mellom henne og hennes daværende mann Tom Cruise, og å ha solgt båndet til en avis.

(NTB-Reuters-AFP)