Kidman ut av skyggen

Med «Eyes wide shut» trekker Nicole Kidman (32) for godt ut av skyggen fra sin mann Tom Cruice. Nå er den australske skjønnheten er allerede i gang med planleggingen av en ny erotisk thriller.

«In the Cut» heter filmen som skal regisseres av Jane Campion. Filminnspillingen starter våren 2000, og har et budsjett på 15 millioner dollar.

Stanley Kubricks nye film «Eyes wide shut» hadde premiere på norske kinoer i går.

Både i Norge og USA har filmen fått strålende kritikker, men Kidman forteller at kinopublikum har delte oppfatninger av filmen.

Engasjert publikum

- Jeg har aldri før vært med på en film som har fått så motsatte reaksjoner. Det er fantastisk at filmen kan skape diskusjoner. «Eyes wide shut» er en film som alle vil prate om, også når de liker den. Det er bra, sier Kidman.

- Det verste er når publikum er likegyldige og glemmer filmen så snart de har forlatt kinolokalet.

Hva synes du om filmen? Trill terningen her!

Seksuell fantasi

I filmen forteller Kidmans rollefigur sin mann om en seksuell fantasi som gjorde at hun nesten var i ferd med å forlate mann og barn.

- Min rollefigur Alice har både feil og fortinn, som alle andre mennesker. Hun er lei av livet sitt, men lojal mot sin mann. Hun vil at ekteskapet skal fungere, men søker også noe annet i livet, sier Kidman.

Spiller professor

I den nye filmen «In the Cut», som starter innspillingen til våren, spiller Nicole Kidman en New York-professor. Etter at en ung kvinne blir myrdet i nabolaget, innleder hun et farlig forhold med detektiven som jobber med saken.

Filmen er bygd på en novelle av Susanna Moore fra 1995. Regissør Jane Campion er fra før kjent for filmen Piano, og er nå aktuell med filmen «Holy Smoke».