Kilder: Nå kommer filmen

En viral YouTube-trailer skal være utgangspunktet for en film om historien i 90-talls serien.

«TRAILEREN»: Kilder forteller til The Hollywood Reporter at den nye Bel-Air-filmen har vært i prosess i mer enn ett år, og utgangspunktet er dette Youtube-klippet som fanget Will Smiths oppmerksomhet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

90-talls-serien «Fresh Prince of Bel-Air», som tok verden med storm og som sørget for gjennombruddet til Will Smith, skal igjen oppstå ifølge Hollywood Reporter.

Riktignok i en ny og moderne drakt.

Hollywood Reporter skriver tirsdag at en film om fortellingen, er på trappene.

Kilder forteller til nettstedet at den nye Bel-Air-filmen har vært i prosess i mer enn ett år, og utgangspunktet er et Youtube-klipp som fanget Will Smiths oppmerksomhet.

Morgan Cooper, som skal være en Fresh Prince-fan, skapte og regisserte det man kan kalle en trailer før filmen i det hele tatt var planlagt. Han reimaginerte serien som om det var et drama.

Episk 90-talls-serie

De fleste som så på TV på 90-tallet fikk nok med seg situasjonskomedien «The Fresh Prince of Bel-Air» med Will Smith i hovedrollen.

Filmen «Bel-Air» beskrives som en timelang dramatisk gjenfortelling av den populære 90-talls-serien, som skal ta med seerne fra Wills kompliserte klassereise fra gatene i West Philadelphia, til de brede portene i rikmannsstrøket Bel-Air.

Om vi vil få et hjertelig gjensyn med de originale skuespillerne fra serien er ikke klart, men Will Smith vil ifølge Hollywood Reporter samarbeide med regissør Morgan Cooper for å tilpasse den nye Will til rollen fra den klassiske NBC-serien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer