- «Kill Bill» er et mesterverk

Quentin Tarantinos film «Kill Bill» får strålende kritikker i engelske filmmagasiner.

Engelske Total Film gir filmen fem av fem mulige poeng. Engelske Empire gir filmen fire av fem. De to anerkjente filmbladene er meget begeistret. Total Films anmelder mener filmen er et mesterverk og i klasse med Tarantinos to klassikere «De Hensynsløse» og «Pulp Fiction», skriver Filmmagasinet.

Uma Thurman har hovedrollen i filmen og Empire er imponerte over hennes innsats. Det er bare å «lene seg tilbake å nyte filmen», mener magasinet.

Kill Bill» handler om verdens dødligste kvinnelige leiemorder (Thurman) som blir skutt i sitt eget bryllup. Etter fem år i koma er tida kommet for å ta hevn over han som prøvde å ta livet av henne.

- Jeg blir skutt i hodet, voldtatt, sparket, slått og kuttet med et samuraisverd. De skulle ha kalt filmen «Kill Uma», sier Uma Thurman om sin rolle i filmen ifølge Filmmagasinet.

Det er seks år siden sist Quentin Tarantino regisserte en film, og det er store forventninger til «Kill Bill Volume I». Filmen var opprinnelig på tre timer, men Tarantino og produsent Harvey Weinstein har delt filmen i to deler. Den først har Norges-premiere 24. oktober. Volum II settes opp på nyåret.

<B>STRÅLENDE:</B> Uma Thurman har hovedrollen som leiemorderen som søker hevn. Hun har gjort en strålende rolle ifølge engelske filmmagasiner.