Killer Instinct?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HVEM SKAL VI

slåss mot? I nyhetene på NRK 22 .september klarte styreleder i Schibsted, Ole Jacob Sunde, det drevne kunststykke å marginalisere kvinnene for n'te gang. Diskusjonen om kvinnerepresentasjon i styrerom handler, ifølge den samme Sunde, til syvende og sist om mangfold! Viktigere enn å sikre kjønnsbalansen er å sikre at ulike minoriteter finner sin selvfølgelig plass. Nå har jeg alltid trodd at det innenfor begge kjønn fantes mennesker av alle slag, med ulik hudfarge, rase og religion. Jeg har aldri tenkt at det var mitt kjønn som måtte bære ansvaret for alle utsatte og/ eller marginaliserte grupper i samfunnet .

Dette må bety at hvis vi skal inn i styrerom og maktposisjoner må vi ha et ekstra sett med sk. kvalifikasjoner knyttet til oss. Årets styreleder har i sannhet klart å satt tingene i perspektiv, slik flere aktører i debatten har gjort det i den senere tid. At vi mangler killer instinct får stå for avsenders regning; hodejeger Elin Ørjasæter hadde flere underlige tilnærminger til problemområder som andre har kommentert utfyllende i herværende avis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer