«Killzone 3» blir et 3D-spill

... og nå står du alene mot fienden.

||| Sony har i dag offentliggjort at de jobber med «Killzone 3» til PlayStation 3.

I den ikke uventede oppfølgen i skytespillserien får vi nok en gang ta del i den langvarige kampen mot Helghast-fienden, som denne gangen er sterkere enn noen gang.

Som pressemeldingen uttrykker det: «Dette er David mot Goliat ... der Goliat har tusenvis av tropper og et atomvåpenarsenal.»

Støtter 3DNytt i denne omgang er at spillet blir mulig å spille i stereoskopisk 3D, ettersom PlayStation 3 nå er oppdatert til å støtte denne teknologien fullt ut.

Denne funksjonen gjør det mulig å leve seg enda mer inn i spillet - men om du ønsker kan den også enkelt deaktiveres.

(OBS! «Killzone 2»-spoiler følger:)

«Killzone 3» blir et 3D-spill

Historien i «Killzone 3» begynner der forgjengeren ble avsluttet. Helghast-diktatoren Visari ble drept av soldatene Sev og Rico, men kampen sluttet ikke der. Visaris siste hilsen var nemlig en atombombe som gikk av i hovedstaden Phyruss, noe som utslettet store deler av ISA-styrkene (som du er en del av).

Alene mot røklaDermed står du alene mot de overtallige Helghast-styrkene i en kamp på liv og død. Brettene i dette spillet er ti ganger større enn i «Killzone 2», og omgivelsene er blitt langt mindre gjestmilde etter atombomben.

De nederlandske «Killzone»-utviklerne Guerilla Games er i en tidlig utviklingsfase av spillet, som ikke kan forventes før tidligst en gang til neste år. Utviklingen har vært i gang i godt over et år, men har fortsatt mye igjen.

Mens vi er inne på 3d-spill til PlayStation 3, ryktes det ifølge MCV at grunnen til at «Gran Turismo 5» er utsatt så lenge, er fordi spillet både vil støtte 3D og bevegelsesstyringen PlayStation Move - noe det godt kan hende også «Killzone 3» vil støtte.

«Killzone 3» blir et 3D-spill