RØPER NYTT: Kim Kardashian røper nytt om rettsaken til O. J. Simpson. Foto: NTB / Scanpix
RØPER NYTT: Kim Kardashian røper nytt om rettsaken til O. J. Simpson. Foto: NTB / ScanpixVis mer

Kim Kardashian røper at hun rotet i viktig bevis i O. J. Simpson-saken

Kim røper at hun åpnet den mye omtalte bagen til O. J. Simpson.

(Dagbladet): En av de mest omtalte drapssakene i forrige århundre, er dramatisert i true crime-serien «The People v. O.J. Simpson: American Crime Storys».

Serien omhandler den kjente fotballstjernen og skuespilleren O.J. Simpson som ble tiltalt for å ha drept kona Nicole og hennes venn Ronald Goldman i juni 1994. I straffesaken året etter ble han frikjent, men i 1997 ble Simpson dømt til å betale de etterlatte en stor erstatningssum, siden en sivil domstol kom til at det var sannsynlig at han sto bak drapene.

Faren til de etter hvert så kjente Kardashian-søstrene var en av Simpsons advokater under rettsakene, og Robert Kardashian har også en viktig rolle i den nye tv-serien.

SPILLER I SERIEN: David Schwimmer, aller best kjent for sin karakter Ross i suksesserien Friends, spiller Robert Kardashian i den nye serien.  
SPILLER I SERIEN: David Schwimmer, aller best kjent for sin karakter Ross i suksesserien Friends, spiller Robert Kardashian i den nye serien.   Vis mer

Den viktige bagen

En sentral scene i serien skal vise Robert Kardashian som nervøst roter gjennom en Luis Vuitton-bag, en bag han skal ha tatt med seg fra Simpsons bolig dagen likene til Nicole Brown Simpson og Ron Goldman ble funnet.

David Schwimmer, aller best kjent for sin karakter Ross i suksesserien Friends, spiller faren til de kjente Kardashian-realitysøstrene. I serien er Robert redd for å finne et mordvåpen i Luis Vuitton-bagen. Mens den virkelige Robert Kardashian flere ganger uttalte at han aldri åpnet den mye omtalte bagen.

Robert Kardashian slapp å vitne i saken siden han også fungerte som O. J. Simpsons advokat. Han døde av kreft i 2003, og mytene om bagen, med det angivelige drapsvåpenet, har siden vært mange.

Kim røper nytt

Men nå kommer den mest berømte dattera til Robert Kardashian med nye opplysninger om bagen, i et mye omtalt intervju realitystjerna har gjort med bladet GQ.

Kim Kardashian forteller at mens hele den amerikanske pressen lurte på hvor bagen var, viste hun at den var hjemme hos dem.

- Jeg husker jeg gikk gjennom den, forteller hun bladet, men hevder at det bare var toalettsaker og klær i bagen.

Robert Kardashian Foto: Scanpix
Robert Kardashian Foto: Scanpix Vis mer

- Bare toalettsaker, klær og golfklær. Bare tilfeldige ting. Jeg er ganske sikker på at den fortsatt sannsynligvis er i min fars bod, sier Kim til bladet.

Kim Kardashian forteller samtidig at både hun og hennes verdenskjente mann, Kanye West, elsker serien «The People v. O.J. Simpson: American Crime Storys».

Dagbladets tv-anmelder stemmer i hyllesten av serien, og skriver: Her finner du kjendiser, rase, klasse, penger, kjærlighet, mediesirkus, egoer, og et vanvittig rettssystem. Kort sagt: den amerikanske drømmens vekst og fall, pakket inn i et hendelsesforløp så absurd at du aldri hadde trodd det om du ikke visste det faktisk hadde skjedd.