Kinesisk åpning for Lene Marlin

Lene Marlin lanserte i går kveld sitt nye album «Another Day» for et utvalgt europeisk publikum i Paris. Det fikk et intimt preg på den lille scenen på China Club.

PARIS (Dagbladet): - Hun er sukker, pop. Det lyder fint og naturlig. Det virker ikke som marketing, sa Marine (21), som ikke ante at Lene er norsk.

- Og så er hun så ung, utbrøt vennen Philippe (22). De likte svært godt de fire låtene Lene spanderte på minikonserten. Det var stappfullt i det intime lokalet, med blant andre hundre utenlandske journalister.

Opplagt

Lene, iført hvit Tromsø-T-skjorte og jeans, virket opplagt. Øynene var lukket til de ofte melankolske låtene, som «Sorry» eller «You Weren't There». Ekstranummeret, ikke navngitt, var helt nytt.

- Det skal jeg kanskje ha på det neste albumet. Det kommer muligens om fire nye år, sa Lene og blunket.

Hun har fra det forrige albumet et stort publikum i Frankrike.

300000

- Det solgte i 300000. Det er mye til å være Frankrike. Nå håper vi på det samme. Det er et ganske ungt publikum, men vi håper hun vil nå nye aldersgrupper. Dette albumet er mer naturlig. Men det gjenstår mye arbeid. Vi må skape en ny profil for henne, sa Julien Chautard fra plateselskapet.

Opptakten i går lover i hvert fall bra. Og dette minishowet var det ingen som visste om. Neste gang hun opptrer i Paris, blir det smekkfullt. Garantert.

<!--BTEK0--> INTIMT OG KORT: Lene Marlins Paris-opptreden i går ble ikke av de lengste, men slo veldig an. <!--FOTO-->