King Midas er nominert til fire Alarmpriser

Med fire nominasjoner til Alarmprisen har King Midas blitt årets store vinnere i forkant.

- Dette er veldig overraskende. For å være ærlig, så hadde jeg ikke forventet å bli nominert i det hele tatt. Men det er jo veldig hyggelig at folk liker oss, sier Ando Woltmann, sanger og frontfigur i King Midas. Nå er bandet også nominert av Alarmpris-komiteen i klassen for beste video, sammen med Thomas Dybdahl, Bertine Zetlitz, Cato Salsa Experience og Paperboys.

Med albumet «Romeo Turn» har King Midas blitt nominert både i kategoriene «rock», «årets låt», «live» og nå også «årets video». Det utgjør til sammen fire av ti kategorier under årets Alarmpris, og i realiteten fire av fem aktuelle for King Midas. King Midas er dermed det bandet som har mottatt flest nominasjoner i år. Men hakk i hæl ligger tungvekteren Turboneger, med tre nominasjoner.

Selv om King Midas statistisk sett ligger godt an til å ta med en eller flere priser hjem, så er det mange tøffe utfordrere til årets Alarmpriser. Band som Turboneger, Rico-chets og Amulet er noen av dem som King Midas får bryne seg på.

- Konkurransen er såpass hard at jeg egentlig ikke regner med at vi vinner noe som helst. Men det blir gøy uansett, avslutter Woltmann.

MULIG PRISDRYSS: King Midas med Ando Woltmann i spissen.