<strong>BUSSEN BRÅBREMSET:</strong> En fotgjenger skal ha hoppet foran Kings of Leons turnébuss. Det skal ha ført til at trommeslager Nathan Followill brakk flere ribbein. Nå avlyser gruppa ni av sine konserter. F.v.: Jared, Caleb, Nathan og Matthew Followill. Foto: AP / NTB scanpix
BUSSEN BRÅBREMSET: En fotgjenger skal ha hoppet foran Kings of Leons turnébuss. Det skal ha ført til at trommeslager Nathan Followill brakk flere ribbein. Nå avlyser gruppa ni av sine konserter. F.v.: Jared, Caleb, Nathan og Matthew Followill. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Kings of Leon-artist på sykehus etter bussulykke

Gruppa avlyser flere konserter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Søndag meldte det amerikanske rockebandet Kings of Leon at de hadde vært utsatt for en bussulykke, og at trommeslager Nathan Followill (32) ble skadet.

- Bandet var på vei til hotellet etter konserten i Boston da en fotgjenger hoppet foran turnébussen, noe som førte til at bussen bråbremset og Nathan Followill ble skadet. Nathan blir behandlet for brukne ribbein, men har det bra, skrev gruppa på sin offisielle Facebook-side.

Videre meldte Kings of Leon at søndagens konsert ble utsatt.

Nå skriver MTV at ytterligere ni konserter tas av turnéplakaten, da alle konserter til og med 26. august avlyses, som følge av bussulykken.

Videre skriver nettsiden at Followill har fått streng beskjed av legen om å holde seg i ro de kommende dagene.

- Jeg teller dager til jeg kan komme meg tilbake i salen og fortsette det som har vært vår beste amerikanske turné så langt, sier Followill.

Dermed ser det ut til at neste konsert i forbindelse med gruppas inneværende Mechanical Bull-turné blir i New Jersey 28. august.

Gruppa gjør imidlertid ett unntak, da onsdag kveld i forbindelse med «The Tonight Show with Jimmy Fallon», der de vil spille med Questlove som Followills stedfortreder.

Kings of Leon ble dannet i 1999, og består av brødrene Caleb, Nathan og Jared Followill, og søskenbarnet Matthew Followill.

Gruppa ga ut sitt sjette album, «Mechanical Bull», i fjor høst, og var blant de store trekkplastrene på fjorårets Hovefestivalen.

<strong>MÅ HVILE:</strong> Nathan Followill har fått streng beskjed av legen om å ta det med ro i dagene framover. Her sammen med kona Jessie Baylin på Grammy-utdelinga i 2012. Foto: AP / NTB scanpix
MÅ HVILE: Nathan Followill har fått streng beskjed av legen om å ta det med ro i dagene framover. Her sammen med kona Jessie Baylin på Grammy-utdelinga i 2012. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer