Kino med middag?

Hva sier du til en dyp lenestol, bord med plass til mat og drkke og egen servitør i tillegg til film? Luksus-kino er det nyeste i USA.

Uttrykket dinner and a movie får en helt ny betydning når Premium Cinema inviterer deg på kino. Kinoer i USA tar i bruk alle midler for å lure folk bort fra vår komfortable stue og inn i kinomørket. Dette gjør de ved å tilby luksus-kino.

Kino med middag

Mer enn hundre år etter at de første velkledde menneskene strømmet til kinosalen, gjør man alt for å gjøre kino-opplevelsen unik. Konkurransen er hard og kampen brutal for å fange oppmerksomheten til dagens travle mennesker, som har en stor mengde underholdningstilbud å forholde seg til.

Premium Cinema tilbyr derfor en komplett aften ute - hvor filmen bare er en ekstra bonus. For hva sier du til en luksuriøs lenestol i skinn med god plass til beina og et eget bord? Du synker ned i stolen og servitørene kommer og tar din bestilling på middag, drinker og hva du nå måtte begjære for at kvelden skal bli mest mulig perfekt.

Luksus koster

Høres det fristende ut? En slik luksus er selvsagt ikke gratis. En vanlig kinobillett i USA koster gjennomsnittlig $5 ( ca 40 kroner) Skal du derimot på luksus-kino, må du betale $15 dollar (ca 120 kroner) før du i det hele tatt får lov til å se film. I tillegg kommer drinker og mat. Skal du nyte den komplette filmopplevelsen, må du lett punge ut med $40 dollar (320 kroner)- men popcorn får du gratis!

KOMFORT: Nesten som hjemme i din egen stue.