Kinodebuterer i mamma Madonnas film

I Madonnas nye film «W.E.» står datteren Lourdes (13) foran kamera.

JOBBER SAMMEN:: Madonna og datteren Lourdes (13) samarbeider i Madonnas nye film «W.E.» Mor er bak kamera, datter foran. Foto: Scanpix
JOBBER SAMMEN:: Madonna og datteren Lourdes (13) samarbeider i Madonnas nye film «W.E.» Mor er bak kamera, datter foran. Foto: ScanpixVis mer

||| Når Madonna nå spiller inn sin nye film «W.E.» blant annet i London, står datteren Lourdes (13) foran kamera.

Dette er den første filmrollen for tenåringsjenta, som på rollelisten står oppført som Lola Leon. Madonna har tidligere sagt i et intervju at datteren ønsker å bli skuespiller, og har det som skolefag.

Moderne kjærlighetsdrama
«W.E.», som blander en moderne kjærlighetshistorie med tilbakeblikk på Edvard VIIIs romanse med Wallis Simpson, er for tiden under innspilling i London.

Ifølge Monstersandcritics.com ble Lourdes nylig observert i skoleuniform på filmsettet i London, men det er ukjent hva slags rolle hun spiller — eller hvor stor den er.

Klessamarbeid
Madonna ble slaktet for sin 2008-regidebut «Filth and wisdom», men gir seg ikke. Budsjettet til «W.E.» er på over 170 millioner kroner, og den skal ha premiere i 2011.

Tidligere har mor og datter samarbeidet om å designe klær til en ny «Material Girl»-kolleksjon, som er i salg i amerikanske butikker denne høsten.

(NTB)

I OSLO:  Madonnas konsert på Valle hovin. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet
I OSLO: Madonnas konsert på Valle hovin. Foto: Torbjørn Grønning / Dagbladet Vis mer