Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kinodirektører tar avstand

En rekke av landets kinodirektører mener at Ingeborg Moræus Hanssen nå har gått over streken, og at hennes siste utspill strider mot kinodirektørens rolle.

Kinodirektør i Tromsø, Hans Henrik Berg:

- Det er ingen tvil om at Moræus Hanssen har gått over streken. Som filmsjef er det viktig å være romslig og tolerant. Har man ikke disse egenskapene må man gjøre noe annet enn å være kinodirektør.

Kinodirektør i Trondheim, Egil Akselsen:

- Det Moræus Hanssen her har gjort er uanstendig overfor filmdistributøren SF. Når hun har sagt ja til en film er det ikke riktig å kritisere den. Hennes jobb er da å gjøre reklame for den.

Kinodirektør i Bergen, Stein Sandvik:

- Jeg slutter meg til utsagnet om at Moræus Hanssen må ha fått et lite solstikk. Vi ser det som vår opppgave å markedsføre filmene vi setter opp. Det bør vel være hennes oppgave og.

Kinodirektør i Kristiansand, Petter Benestad:

- Jeg har aldri gjort noe lignende av det Moræus Hanssen nå har gjort. En filmsjef skal være foriktig med å være kritiker. I hvert fall før filmen er satt opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media