Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Insidious 4: The Last Key» blir omtalt som gåsehud-bonanza

Kinoene advarer: - Ikke se denne alene!

Se traileren, om du tør.

STERK KOST?: «IKKE(!!!) se denne alene!» advarer Filmweb om traileren til «Insidious 4: The Last Key». Video: United International Pictures Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag ble det kjent at det fjerde kapittelet i et sjeldent intenst skrekkunivers ser dagens lys med norsk filmpremiere 5. januar neste år.

- Du er herved advart: IKKE(!!!) se denne alene! advarer Filmweb og viser til en forsmak på kinofilmen. For folk som liker grøssere med vold og paranormalt innhold, er det bare å glede seg.

Ond tilstedeværelse

Denne gangen står Lin Shaye, som spiller parapsykologen Dr. Elise Rainier, overfor sin mest personlige utfordring hittil, nemlig en ond tilstedeværelse i sitt eget barndomshjem.

Det er fremdeles Leigh Whannel som står for manuset.

image: Kinoene advarer: - Ikke se denne alene!

På regifronten har produsentene hentet inn friskt blod i form av Adam Robitel («The Taking of Deborah Logan»). Blant produsentene finner vi blant annet horrorkongen James Wan kjent for «The Conjuring».

Merkelig og intenst

«Insidious: The Last Key» ser ut til å bli et av de merkeligste og mest intense horrorfilm-opplevelse neste år, skriver Cinemablend.

Til nå har «Insidious»-filmene spilt inn over 371 millioner dollar.

Det vil si om lag tre milliarder norske kroner, på verdensbasis. Det blir sett på som imponerende med tanke på de relativt små budsjettene filmene har.

Halloween-byttet

Grøsseren skulle egentlig blitt lansert i forbindelse med høstens halloween-feiring, men den ble av selskapet Blumhouse Productions byttet ut med en annen skrekkfilm, «Happy Death Day».

Skuespillerne i denne grøsser/skrekkfilm er Lin Shaye, Josh Stewart og Tessa Ferrer. Regissør er Adam Robitel.

SKUMMEL JENTE: Disse kundene ble offeret for et stunt for skrekkfilmen «Rings», da en av scene fra filmen plutselig utspilte seg foran dem. Video: Paramore Pictures Vis mer
SKREMTE KUNDENE: For å promotere den kommende skrekkfilmen «Carrie», basert på Stephen Kings roman med samme navn, gjorde produksjonsteamet et skjult kamera-stunt som skremte vettet av intetanende kunder. Video: Youtube / CarrieNYC Vis mer Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!