Kinosalens hemmeligheter er avslørt

Den definitive psykologiske profilen din er klar. Hvor du setter deg i kinosalen bestemmer hvem du er.

Odeon er en av de store kinokjedene i Storbritannia. De har laget en undersøkelse som avdekker kinosalens mørke hemmeligheter. Psykolog Dr. Donna Dawson ble satt på jobben. Resultatet er en inndeling i fire hovedtyper kinogjengere.

Frontrad-fanatikere

Velger du de første radene hvis det er mulig? Vel, da liker du mest sannsynlig roller som Mike Myers' Austin Powers og Julia Roberts' Erin Brokovich. Men det stopper ikke der. Dine karaktertrekk kan også tolkes av hvor du velger å sette deg i kinosalen. Sitter du bak og ser på de foran, ser du på mennesker som er: Utadvendte med sjøltillit, de kjeder seg lett og liker action, eventyr og skrekkfilmer. Folket foran er fødte ledere, og liker best å se filmer sammen med andre. Dessuten er de konkurransemennesker og trives under stress.

Avslørende adferd: De elsker følelsen av å se film sammen med andre. Høyest latter og gråt hører du som oftest på første rad.

Middelradsfarerne

Kinogjengere som plasserer seg midt i midten liker godt Nicholas Cages kaptein Corelli og Gwyneth Paltrow som Emma. De er fleksible og likandes mennesker, hater stress og takler aggresjon med humor. Folket i midten er diplomatene i kinosalen. De er gode lyttere, holder på hemmeligheter, er gode rådgivere og liker å se film med noen kompiser.

Avslørende adferd: Deler godteriet med vennene.

Observatørene

Denne gruppen liker seg best på sida i salen. Favorittroller er Jack Nicholsons Melvin Udall i «As good as it gets» og Uma Thurman i «Pulp Fiction». Setter du deg på sida frivillig liker du deg best alene, mener Dr. Dawson. De hater å ha masse folk rundt seg og setter seg på ytterst for lett å komme seg ut skulle noe skje. Disse kinogjengerne har nemlig en tendens til å være paranoide og får lett panikk. De er kritiske og har få gode venner, men en del bekjente.

Avslørende adferd: Sitter på enden med godteriet og brusen ved beina.

De usynlige opprørerne

Bakerst sitter de som liker Clint Eastwood i Poncho og Sigourney Weaver i kamp med utenomjordiske monstre. Og det er bakerst det skjer: Dette er området for farlig og/eller erotisk aktivitet. De som liker seg her er opprørske av natur og bakerst får de være i fred. De har problemer med åpenhet over for andre. Dette fordi de er redde for å bli utnyttet. De trenger å ha kontroll og setter seg bakerst for å kunne snike seg usett ut. Publikum bakerst driver mest sannsynlig egen bedrift eller liker å jobbe alene.

Avslørende adferd: De sniker seg ut når rulleteksten kommer.

ERIN BROKOVICHFoto: SCANPIX/CAMERA PRESS DIGITAL
KAPTEIN CORELLIFoto: FILMWEB
MELVIN UDALLFoto: SCANPIX
LØYTNANT RIPLEYFoto: www.alien-resurrection.com/