Kirsten Dunst har fått rolle i «Fargo»

Skal spille småbyjente som vil finne seg selv.

TIL «FARGO» Kirsten Dunst får sin første ordentlige tv-serierolle i populære «Fargo». Foto: NTB SCANPIX / Jordan Strauss/Invision/AP
TIL «FARGO» Kirsten Dunst får sin første ordentlige tv-serierolle i populære «Fargo». Foto: NTB SCANPIX / Jordan Strauss/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): To nye skuespillernavn ble offentliggjort i går, til andre sesong av tv-serien «Fargo».

Første sesong, med Billy Bob Thornton og Martin Freeman i hovedrollene, ble sluppet på HBO Nordic i Norge tidligere i år, og fikk særdeles gode kritikker.

Dagbladets anmelder spanderte en sekser på terningen.

Småbydame I andre sesong skal vi gå bakover i tid, til Sioux Falls i Sør-Dakota og Luverne i Minnesota i 1979. Og i to av rollene møter vi Kirsten Dunst og Jesse Plemons, avslørte den amerikanske tv-kanalen FX i går. Det melder blant andre Huffington Post.

Kirsten Dunst, kjent for filmer som «Spider-Man» og «Melancholia», skal spille en «småby-skjønnhetspleier med storbydrømmer», som prøver å finne seg selv, samtidig som hun strever med småbylivets tradisjonelle forventninger. Jessie Plemons, som blant annet har spilt i tv-seriene «Breaking Bad» og «Olive Kitteridge», blir mannen hennes Ed. Han blir beskrevet som en slakter-assistent som forsøker å støtte kona, selv om han ikke fullt ut forstår drømmene hennes.

Premiere neste høst Det er allerede kjent at en av hovedkarakterene i den nye sesongen skal være den da 33-årige Lou Solverson, en politimann som nettopp har kommet hjem fra Vietnam. Vi møter også kona Betsey og den da fire år gamle Molly Solverson, som var en viktig karakter i første sesong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer