ROCKESTJERNE: Kiss-frontmann og gitarist Paul Stanley har skrevet noen av Kiss’ største hits, og er en av verdens mest kjente musikere. Søndag møtte han Dagbladet i forkant av konserten i Oslo spektrum. Foto: NTB Scanpix
ROCKESTJERNE: Kiss-frontmann og gitarist Paul Stanley har skrevet noen av Kiss’ største hits, og er en av verdens mest kjente musikere. Søndag møtte han Dagbladet i forkant av konserten i Oslo spektrum. Foto: NTB ScanpixVis mer

Kiss-gitaristen har akseptert døden, men frykter den ikke

Det kan være krevende å være rockestjerne i en alder av 65, derfor må Paul Stanley holde seg i form. - Ingen ønsker å se en feit mann i tights, sier han.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Når man oppnår suksess kan den dagen du oppdager at du fortsatt er like miserabel, og at du frykter og tviler på akkurat det samme som før, være sjokkerende.

- Da putter noen en pistol i kjeften, andre putter nåler i armene, men noen ruller opp ermene og spør seg selv hva som er viktig.

- Det siste, det er meg, sier Kiss-gitarist Paul Stanley (65) til Dagbladet.

Paul Stanley (65) Amerikansk rockemusiker, inlemmet i Rock & Roll Hall of Fame.Startet Kiss i 1973 sammen med Ace Frehley, Gene Simmons og Peter Criss. Med pyroeffekter, ansiktssminke og kostymer ble de raskt et verdensnavn.Etter flere utskiftninger består bandet i dag av Stanley, Simmons, Tommy Thayer og Eric Singer.Kiss har spilt godt over ti konserter i Norge. Søndag solgte de ut Oslo spektrum.

Graden av totalt fraværende jantelov er slående, men sammenfaller naturligvis godt med den enorme stjernestatusen til rock & roll-legenden. Paul Stanley er større enn livet, og livet, ja, det er ifølge 65-åringen noe som tar lang tid å forstå.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn