Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kiss Kiss Bang Bang

DVD: Få sjangrer blir heftigere brukt som referanse i dagens Hollywood enn film noir. Enten gjøres dette som en form for remake med alt sjangeren innebærer av eksistensielt alvor. Eller det kan gjøres parodisk - som i denne elleville spenningskomedien. En småtyv havner i Hollywood og blir involvert både i en filminnspilling og et morddrama. Robert Downey Jr. og Val Kilmer er i storform, og regissøren brakdebuterer med en humørfylt og delikat filmet satire. De tre nevnte herrene kommenterer filmen. Bakomstoff: Tabberevy med Kilmer som guide.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling