Kiss og Rihanna i festivalkrig før Oslo-konserter

- Ha litt selvrespekt, og fortell fansen din at det er fake.

SLENGER MED LEPPA: Gene Simmons er vant til å la tunga flagre. Nå slenger han også med leppa mot den andre headlineren i Kollen-festivalen, Rihanna. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
SLENGER MED LEPPA: Gene Simmons er vant til å la tunga flagre. Nå slenger han også med leppa mot den andre headlineren i Kollen-festivalen, Rihanna. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norgesvenn og malingfjeset Gene Simmons (62) er med gruppa Kiss er klare for å gjeste sommerens nyeste Oslo-festival.

På lørdag spiller gutta, kjent for sine lange tunger og ansiktssminke, på Kollenfestivalen - den eneste konserten de vil gjøre i Norden i år.

Rihanna-kritikk Simmons kommer derimot ikke til å stå lengst fremme når Rihanna spiller på samme festival dagen før. Han setter ikke pris på det han mener er «tukling med musikken», og gjør sitt for å bygge opp til en aldri så liten krig mellom headlinerne i Kollenfestivalen.

- Ikke lat som du synger når det bare er playback. Ha litt selvrespekt, og fortell fansen din at det er fake. Rihanna kan synge og danse, men hva med å kanskje spille litt ekte musikk? Jeg mener, Madonna, Rihanna, Shakira - alle de navnene som slutter på en «a». Det er en fornærmelse. De er flinke, men de lyver, sier Simmons til Dagbladet.

- Jeg beundrer artistene, men vi kommer ikke til å ha noe disco eller «pole dancers». Det blir rett og slett bare fire svette menn på en scene. Ingenting fake, kun ekte vare. Hos oss er det ingen bak sceneteppet som synger, legger han til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer