Kuult: I slekt? Kiss-medlem Gene Simmons til venstre. Foto: NTB scanpix
Kuult: I slekt? Kiss-medlem Gene Simmons til venstre. Foto: NTB scanpixVis mer

Kiss

Kiss-stjerna har fått ku-dobbeltgjenger

Kalven kalt Genie som en hyllest til Gene Simmons.

(Dagbladet): «This is real, folks!!!», skrev Simmons på Twitter og linket til en sak i The Sun med tittelen «Kalv kalt Genie er født på en Texas-ranch og ser NØYAKTIG ut som Kiss-rocker Gene Simmons».

Det er selvsagt kalvens mønster i fjeset som vekker assosiasjoner til Simmons sin karakteristiske scenesminke. At begge er glade i å strekke tunge, er en annen iønefallende likhet.

Blant de mange kommentarene til twitter-innlegget er det alt fra morsomme ordspill («I was made for loving moo«») til forslag om at Kiss-vokalisten burde adoptere sin kuule dobbeltgjenger.

Genie ble født 28. juli i Kerrville, Texas, og vittige tunger antyder at Simmons burde klargjøre hvor han befant seg for ni måneder siden.

Kiss-legenden har blitt kjent ikke bare for sminken, men også den uvanlig lange tungen.

På 70-tallet skal det ha gått rykter om at han hadde fått transplantert inn deler av en kutunge for å forlenge det velkjente varemerket.

67-årige Simmons er en av originalmedlemmene i Kiss, som siden starten i 1973 har solgt mer enn 100 millioner album.

Av den opprinnelige besetningen er det bassist og vokalist Simmons og gitarist og vokalist Paul Stanley som fortsatt er med i bandet.

Det spekuleres nå på om Genie kan bli en lokal turistattraksjon. Sjansen for at Kiss-lookaliken havner på middagsbordet er i hvert fall betraktelig redusert.