Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kit Harington svarer på «Game of Thrones»-spørsmålet «alle» lurer på

Advarsel: Spoiler!

TILBAKE? Skuespiller Kit Harington spiller karakteren som det er absolutt mest spekulasjoner rundt i forkant av sjette «Game of Thrones»-sesong. Nå har briten lettet litt på sløret. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE? Skuespiller Kit Harington spiller karakteren som det er absolutt mest spekulasjoner rundt i forkant av sjette «Game of Thrones»-sesong. Nå har briten lettet litt på sløret. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Skuespiller Kit Harington har en av hovedrollene i den ekstremt populære HBO-serien «Game of Thrones», som baserer seg på bokserien «A Song of Ice and Fire» av forfatter George R.R. Martin.

Sjette sesong av tv-serien har norsk premiere 25. april, og det knytter seg særdeles stor spenning til den videre skjebnen til Haringtons karakter Jon Snow.

OBS: Spoiler-advarsel!

Hvis du ikke vil vite hva som har skjedd i forrige sesong eller hva som skjer i neste sesong, bør du a) slutte å lese nå, b) klikke deg tilbake til Dagbladets forside.

Med eller ikke? I slutten av forrige sesong ble Jon Snow lurt i en felle, knivstukket og trolig drept, og mange har lurt på om det var slutten på den populære karakteren.

«Game of Thrones» befinner seg dog i et univers der mye kan skje, så mange nekter å slå seg til ro med at de har sett det siste til Eddard Starks bastardsønn.

I et ferskt intervju med Time Out forteller skuespiller Kit Harington at seere vil få se mer av ham i den kommende sesongen av «Game of Thrones» - men kanskje ikke helt på måten de ønsker...

Harington avviser at han er med i den nye sesongen, men på spørsmål om han har filmet noen nye scener svarer han følgende:

- Jeg filmet noen scener av meg selv som død. Det er noe av det beste jeg har gjort, sier skuespilleren spøkefullt.

Videre sier briten at han ikke aner hva som skjer i den nye sesongen.

- Jeg vet hvor lenge jeg er et lik, men det kan jeg ikke fortelle deg, sier han hemmelighetsfullt til Time Out.

Håp? Spekulasjonene rundt hva slags form eller skikkelse Jon Snow eventuelt vil vende tilbake i har florert - og også Dagbladet har kasta seg på bølgen.

Allerede i fjor så vi på ulike scenarioer, som bød på flere gode grunner til å la Snow-håpet leve.

Alt fra elementer fra bøkene til Haringtons sveis har nemlig vært framstilt som legitime grunner til at Jon Snow ikke er ferdig i fantasy-serien.

Mange «Game of Thrones»-fans venter i spenning på sesongpremieren, og skuespiller Emilia Clarke har allerede røpet at store ting vil skje.

HBO har også publisert flere kryptiske plakater i forkant av sesongpremieren, som skapte spekulasjonsstorm på internett.

Det er bare å holde pusten, folkens. 24. april nærmer seg.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media