DEBATT

«Kjære John Arne Riise»

Jeg sliter med å forstå hvorfor NFF skal inngå dialog med Riise på hans premisser.

OMSTRIDT: John Arne Riise vil tilbake til norsk toppfotball, men hans enagsjement for tippeselskapet Betsson står i veien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
OMSTRIDT: John Arne Riise vil tilbake til norsk toppfotball, men hans enagsjement for tippeselskapet Betsson står i veien. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har mannen med flest landslagskamper for Norge figurert mye i media. Spilleren med sin fryktede venstrefot ønsker å avslutte sin fantastiske fotballkarriere på hjemmebane. Men det er ikke uten kontroverser. John Arne Riises tilknytning som ambassadør for et utenlandsk spilleselskap som direkte konkurrerer med Norsk Tipping står i veien for en eventuell hjemkomst som uten tvil kommer norsk fotball til gode.

Under tittelen «Kjære NFF» skriver John Arne på sin blogg 4. februar om sitt ønske om å spille i Tippeligaen, være med og bygge opp et lag, hjelpe unge talenter til nye høyder, skape en treningskultur og få klubben til å vokse.

Det er gledelig å se at meritterte fotballspillere ønsker å gi tilbake til norsk fotball. John Arne Riise hører absolutt hjemme som en av de største fotballstjernene fra Norge. 110 landskamper, fransk ligagull og Champions League-medalje er gode bevis på nettopp det. Mannen vet hva som kreves for å bli god. For norsk fotball vil Riises erfaring, kunnskap og kontakter i utlandet uten tvil være positivt. Solskjærs prosjekt i Molde og Kjetil Rekdals Vålerenga er gode eksempler på dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer