Kjære-vene-TV

TV: Ta en teskje «Big Brother», to spiseskjeer «Reisesjekken» og tre dråper «Sensjekken». Rør dette kraftig sammen til en luftig fromasj av white-trash-tv som serveres på en seng av nyplukket virkelighetsfjernsyn. Retten er ferdig, «Singel 24-7». Dog en søtladen oppskrift på moderne kalkunfjernsyn der plommen i ruta var pære belle Trygve Rønning & coco.

Fem gutter og seks jenter fra hele Norge er valgt ut til å bli fulgt i 60 dager, dette mens de skal forsøke å finne seg ny kjæreste. En livsledsager, en partner, en sambo eller kanskje de fleste er med på kødd? Ufarlig nok. Kjør på.

Verdensnyhet

Programleder Rønningen, kjent tidligere fra VG og TV2, prøvde så godt han kunne ved å kalle «Singel 24-7» en verdensnyhet. Til og med en såpekokk av en tv-anmelder fatter at dette i beste fall er en hyggelig nyhet for den nærmeste familie, venner og kjente.

TV3-premieren var så dramaturgisk langtekkelig, uten særlig sympatiske trekk og noen form for underholdningsverdi - og med så mange reklamepauser - at singelkoket tok verdifulle mandagstimer. Deltakerne satte deretter opp sin lotto-sjekke-rekke med hvem de likte best, og så flyttet parene inn i boligblokka «Andeby». Husk at Pluto må luftes da!!!

«Singel 24-7»

Hovedprogramledet av Trygve Rønningen. TV3-premiere mandag kveld.
Terningkast 1.

Lille speil

De fleste turtelduene virket sympatiske, men et par av egogutta hadde gått seg vill i lille speil på veggen der.

Noen vil også bli plaget med en nytrukket singelmelodi i ukene framover, framført av Milla. En låt som fortjener delt 8. plass i den nasjonale Grand Prix-finalen i San Marino. Vi tipper TV3-satsingen blir en knallsuksess, blant annet på diverse vorspiel.

Lykke til - Malin, Porang, Trude og alle dere andre. Måtte den hvite ridder, og hans fagre søster, komme og redde dere alle ut av Fornebu. Pronto.

STORE ORD: Programleder Trygve Rønningen serverte i går «Singel 24-7» som en verdensnyhet. Her med seks av deltakerne.