Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjæresten var mest nervøs

LONDON(Dagbladet): - Dette sitter som et skudd, og jeg er veldig glad på Lisas vegne. Selvsagt gleder jeg meg til vi får mer tid til hverandre igjen, men vi visste hva som ventet oss

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Fra Tromsø til stjernene

Lisa Stokkes skotske forlovede Iain Davis var selvsagt tilstede på premierekvelden.

Iain spiller selv på scenen i London, men han hadde fri for å overvære Lisas store kveld. Han innrømmer at han trolig var mer nervøs enn Lisa selv.

Iain var kjempefornøyd med «Mamma Mia», og med Lisa i særdeleshet. Han mener stykket sitter som det skal, og han er overbevist om at dette blir kjempesuksess.

- Jeg er kjempestolt, nesten på gråten. Og det var sterkt å se Lisa i brudekjole. Hun har ikke tenkt å gifte seg riktig ennå, sier Lisas mamma etter premieren.

Judth Stokke innrømmer at hun har vært nervøs på Lisas vegne ganske lenge. Det har kilt i magen i månedsvis, men i går gikk kilingen over til en ren lykkefølelse.

- Jeg vil se Mamma Mia flere ganger før jeg reiser hjem til Bergen. Dette er virkelig stort for meg, sier Judith Stokke.

Og så var det kjendisfest på kjendisrestauranten Mezzo!

STORFORNØYDE: Lisa Stokkes mor Judith og Lisas forlovede Iain Davis.