Kjæresten vil synge duett

Nå håper Justin Timberlake at han iallfall får synge med dama si.

Pop-jomfrua har til det kjedsommelige understreket overfor media at kjæresten Justin Timberlake i 'N Sync ikke kommer noen vei med henne. Nå ønsker han om ikke annet å lokke henne til mikrofonen.

- Jeg håper at Britney og jeg kan samarbeide i framtida. Det kan bli skikkelig stort, sier Timberlake til magasinet Rolling Stone.

Han tror en kjæreste-duett har uanet potensiale for Britneys musikalske framtid. Boyband-gutten forteller bladet at han lenge har forsøkt å guide pop-prinsessa vekk fra den rene popmusikken og i retning av mer radikale toner.

- Jeg vil at duetten skal bli noe ingen har hørt oss gjøre - noe ingen ville trodd vi kom til å gjøre, forklarer Timberlake.

'N Sync lanserte denne uka sitt nye album Celebrity, og Britney møtte i sine laveste hoftebukser for å kaste glans over release-partyet

- Jeg føler at vi begge to kan vokse mye som artister. Når vi har vokst litt mer, kan en duett bli aktuell. Det ville absolutt bli en begivenhet. Det ville bli gigantisk, sier Timberlake til Rolling Stone.

GULLSTRUPENE: Mandag ble Britney med da kjæresten Justin Timberlake og 'N Sync lanserte den nye plata Celebrity.