Kjærlighet er god butikk

Ingeborg jaktet på kjærligheten og doblet omsetningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På TV2 så vi den blide odelsjenta Ingeborg Semb jakte på kjærligheten. Privat selger hun tapet laget av egenprodusert halm fra gården på Biri. En bedrift hun har full kontroll på - etter omsetningstallene å dømme. 34-åringen har nemlig doblet omsetningen siden hun tok over familiebedriften for vel fire år siden, ifølge Finansavisen.

Forretningskvinne

Egentlig hadde Ingeborg ingen planer om å overta farens Biri Tapet. Hun flyttet tidlig fra gården i Oppland og inn til Oslo. Da hun nærmet seg 30, vendte hun likevel nesa hjemover mot Semb gård, og begynte å leke med tanken på å overta bedriften. Siden 2002 har omsetningen gått fra om lag en million kroner, til 2,5 millioner kroner i 2005.

Til Dagbladet.no sier Ingeborg at hun ikke tror omsetningsøkningen skyldes at hun har vært på TV.

- Selve navnet «Biri Tapet» har nok blitt mer kjent etter at jeg var med i «Jakten på kjærligheten», men det er jo ikke slik at folk ser meg på skjermen i fem minutter, og automatisk gjør om hele stua si. Man handler neppe tapet til 800 kroner kvadratmeteren på impuls, ler odelsjenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer