Kjærlighet på ryktebørsen

Ryktene om en romanse mellom Aqua-Lene og Morten Harket vil ingen ende ta. Ifølge den engelske avisa Daily Star har Lene nå bekreftet sin kjærlighet til Morten. Niklas Anker i Aquas plateselskap i København kaller intervjuet løgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Se og Hør bringer i sitt siste nummer videre påstandene fra Daily Star, som ikke akkurat regnes blant de mest seriøse presseorganene i England.

«Morten gjør meg svært lykkelig - og ja, jeg elsker ham,» skal Lene ha sagt.

- Ingen hemmelighet

- Jeg har ikke snakket med Lene direkte, men med noen som kjenner henne veldig godt, tilstår journalist Rav Singe i Daily Star, som skrev artikkelen.

- Det er jo ingen hemmelighet lenger at Lene og Morten har et forhold, sier Singe til Dagbladet. Hele midten i avisa var torsdag viet kjærligheten mellom Norges to største internasjonale stjerner gjennom tidene.
- Jeg står hundre prosent inne for påstandene i artikkelen, sier Singe.

Daily Star er en bitte liten avis i engelsk målestokk, med et opplag på knappe 600 000. Tidligere har avisa gjort seg bemerket ved å sikre seg eneretten på en historie fra USA om en jente som skulle ha sex med 300 menn på én dag.

- Dette er bare løgn og humbug. Lene har aldri kommentert ryktene omkring seg og Morten, aller minst til en avis som Daily Star, sier en oppgitt Niklas Anker i Aquas plateselskap Universal i København.

- Dette har de diktet opp fra ende til annen. Hvis Lene først ville fortelle om privatlivet sitt, ville hun aldri gjort det i en slik avis.

Men er det noe i ryktene?

- Det vil jeg ikke kommentere.

Bare jus

Morten og Lene har konsekvent avstått fra å kommentere romanseryktene. Spørsmål til Morten Harket blir henvist videre til advokat Oscar Ihlebæk, som bistår Morten og Camilla Harket i skilsmisseoppgjøret.

- Jeg uttaler meg bare om juridiske spørsmål, sier Ihlebæk.

Rykteflommen rundt Morten og Lene oppsto da hun ga ham et kyss under utdelingen av Spellemannprisen.

For noen uker siden gikk MTV ut og sa at de hadde særdeles gode kilder på at romansen var et faktum.
Men enda har ingen fått de to superstjernene i tale.

KJÆRESTER?: Morten Harket og Lene Nystrøm nekter å kommentere rykteflommen om et kjærlighetsforhold. Men allerede på Spellemann-showet, hadde de et godt øye til hverandre.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer