Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kjærligheten var i krise, moren hans døde og hans gode venn var alvorlig kreftsyk

Kriser og tap fikk jazzmusiker Bendik Hofseth (55) til å ta opp igjen saksofonen etter mange års pause.

HAR FULGT UTVIKLINGEN: Bendik Hofseth har klare tanker om hva som skal til for at artister igjen skal kunne tjene penger på å gi ut musikk. Foto: Lars Eivind Bones
HAR FULGT UTVIKLINGEN: Bendik Hofseth har klare tanker om hva som skal til for at artister igjen skal kunne tjene penger på å gi ut musikk. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

Med «Atonement» er Bendik Hofseth ute med sitt andre album på 13 år. I går hadde han releasekonsert i Oslo, i dag spiller han i Stavanger.

- Jeg synes ofte at musikk er for konkret eller for abstrakt. Det vi har forsøkt å gjøre, er å ta utgangspunkt i enkle låter og så legge en abstrahert verden over dette skjelettet, forklarer han.

Hofseth bruker stort sett de samme fire-fem musikerne som han har spilt med i alle år. Eivind Aarset, Mats Eilertsen, Helge Iberg og Paolo Vinaccia. Og så har han med seg Mike Mainieri, da. Vibrafonisten fra jazzbandet Steps Ahead, som på slutten av 80-tallet ble Hofseths innfallsport til den internasjonale musikkscenen.

Da han solodebuterte med «IX» i -91 skulle han bli popjazz-wonderboyen til internasjonale Sony/Columbia. Det var lange lokker og tung promotering.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

6 MÅNEDER*

KUN I HELGA

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr 180 kroner for et halvt år. 0,33 kr per dag.

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449,-/6 mnd). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 UKE**

PRØV PLUSS

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP 1 UKE**

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE** 1 kr for første uke. 0,14 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55 kr/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

ÅR

795 kr

(2,18 kr per dag)

KJØP ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

ÅR 795 kr for et år. 2,18 kr per dag.

*Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (795 kr/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (449kr/6mnd) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (55kr/uke) Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?