Kjærlighetens magi mot mørk melankoli

Etter fire år med platetørke, er mann og band steget opp fra mørket med nytt album og turné. På torsdag spiller Nick Cave & The Bad Seeds i Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Albumet «No More Shall We Part», er det første nyskrevne materialet Nick Cave og gruppa hans har kommet med siden «The Boatman\'s Call» i 1997. Singelen «As I Sat Sadly By Her Side», er smakebiten du garantert har hørt på radio.

Albumet kom i månedskiftet, og Dagbladets anmelder Fredrik Wandrup kastet en sikker sekser på terningen, til «Et strålende Cave-album som brenner seg dypere for hver lytting».

Plata er den ellevte i rekka, og som så ofte før, er det kjærligheten som gjør det hele verdt bryet. Tolv sanger om kjærlighetens kamp for å overleve i en mørk verden, slik bare Nick Cave kan gjøre det. Og på konserten kan du høre ham forkynne det selv.

Nick Cave har allerede unnagjort en turné i statene, og som andre post på europaturnéen kommer han til Oslo Spektrum. En turné som rundes av med konsert på Roskildefestivalen i slutten av juni. Så har du ikke fått billett til Oslokonserten, har du en god grunn til å ta en danmarkstur i sommer.

Du kan lese mer på hjemmesiden til Nick Cave. Og hvis du har Realplayer kan du se videoen til singelen As I Sat Sadly By Her Side. Du kan også lese mer om Nick Cave eller hele anmeldelsen av No More Shall We Part på sidene til dagbladet.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer