Kjærlighetens vippehuske

Renskåret om ungdomskjærlighet, men mer søt enn stormende

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Tittelen «Alene sammen» er dekkende for innholdet i denne boka, som hele veien veksler mellom de to kjærestenes indre monologer om hvordan de opplever et kjærlighetsforhold.

Hver for seg er Kira og Kikke inderlig forelsket i den andre. Likevel er det ofte vanskelig og konfliktfylt å møte den andres sterke følelser akkurat der den andre befinner seg.

Russetida

Midt i henrykkelsen over å ha verdens beste kjæreste, slipper følelsen av å være ensom i verden likevel ikke taket. Men det skjer også at de to treffer hverandre hjemme i den sensuelle og gjensidige lengsel etter nærhet og åpenhet. Tvil og tro avløser hverandre på det emosjonelle stormhavet som de to russene befinner seg i, der de opplever at hele framtida står på spill.

Charlotte Glaser Munch gir leseren hendelsesforløpet gjennom de subjektive bitene hver av partene byr på, et velbrukt grep som fungerer effektivt for å fortelle historien også her.

Men metoden har sine svakheter i Glaser Munchs utførelse. Selv om det er sterke følelser ute og går, forblir de to hovedpersonene nokså bleke og utydelige i uttegningen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer