Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

-  Kjedelige deltakere

Tor Milde blåser en lang mars i kritikerne, men mener at Idol mangler fargeklatter i finalen. Han får støtte av en av årets favoritter, Jonas Thomassen.

Den profilerte Idol-dommeren lar seg ikke påvirke av hva kritikere mener om Idol.

- Det driter jeg i. Kritikere får si hva de vil. Det er jobben deres, sier Tor Milde. 

Tror på Idol neste år

For et par uker siden karakteriserte Håkon Moslet årets Idoldeltakere som en nydusja gjeng fra en kristen folkehøyskole. I går gikk Sigrid Hvidsten ut i Dagbladet med krav om at Idol må dø.

- Jeg er ikke enig. Jeg tror Idol vil eksistere i mange år, og vil advare TV 2 mot å ta det av plakaten. At det er færre seere nå enn i fjor, bekymrer meg. Men 650 000 som benker seg foran skjermen hver fredag for å se Idol er fremdeles et stort antall. Hvis seertallet skulle falle ned mot 300 000, så skjønner jeg at TV 2 dropper det, sier Milde.

Han frykter ikke folk har gått lei, selv om interessen har dabbet av.

Tor Milde tror at en litt mer dynamisk sammensatt finalegruppe ville kunne gjort Idol mer spennende.

Kjedelige finalister

 BEKYMRET:  Tor Milde mener TV 2 ikke bør droppe idol, men er bekymret over de synkende seertallene. Han mener at årets utgave mangler de store profilene. Jonas Thomassen er enig med Milde, og mener at fjorårets finaledeltakere var mer publikumsvennlige. Foto: Jon Terje H. Hansen/Scanpix
BEKYMRET: Tor Milde mener TV 2 ikke bør droppe idol, men er bekymret over de synkende seertallene. Han mener at årets utgave mangler de store profilene. Jonas Thomassen er enig med Milde, og mener at fjorårets finaledeltakere var mer publikumsvennlige. Foto: Jon Terje H. Hansen/Scanpix Vis mer

- Jeg synes vi har flinke deltakere, men de er litt for like. De blir derfor kanskje ikke spennende nok, sier Milde.

- Årets deltakere oppleves nok som kjedeligere enn før. Vi har vel ingen virkelige fargeklatter med i år.

Tor Milde får støtte av årets rockehåp i Idol, Jonas Thomassen.

- Deltakerne i fjor var litt mer publikumsvennlige enn oss. Men vi ligger ikke på noe dårligere nivå rent musikalsk. Jeg synes faktisk vi er litt bedre, sier han.

Røyk ut

I går røyk Siri Helene Erland ut av Idol. Hennes versjon av U2-klassikeren Where the Streets Have No Name, slo ikke an hos dommerne. - Det er en fin låt, men den passer ikke til stemmen din, sa Milde.

Det er andre gang Siri Helene ryker ut av konkurransen, og hun tok tapet med et smil.

- Det går bra, dette. Jeg var vært med på dette før, sa hun etterpå.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling