Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjeder Enrique

Popsjarmøren Enrique Iglesias (28) har til gode å møte en kvinne som er interessant lenger én uke om gangen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det kan ikke være særlig oppløftende nyheter for tennisbaben Anna Kournikova, som har vært sammen med det latinske popikonet i over ett år. Rykter om at de to har giftet seg og også gått hver til sitt, har versert, men dette er tidligere tilbakevist av paret.

I et intervju med magasinet Parade gir Iglesias junior uttrykk for at han ikke har møtt en kvinne han ønsker å slå seg til ro med på fem år - Anna inkludert.

- Jeg hater å si det, men jeg har ikke møtt en jente som jeg har lyst til å være sammen med i mer enn én uke om gangen, sier han, ifølge Sky News.

Og dersom unge Kournikova ser fram til å gifte seg og stifte familie i nærmeste framtid, kan det se ut til at hun har lagt sin elsk på feil mann. Iglesias har ingen planer om å gifte seg med den russiske tennisskjønnheten.

- Jeg tror ikke på ekteskap på samme måte som jeg tror på å binde seg til et annet menneske. Jeg kjenner langt flere som er forelsket uten at de er gift enn gifte folk som er forelsket.

- Jeg er redd for å stifte familie for tidlig - og ikke å greie å leve opp til den forpliktelsen, sier han.