Kjeeempemorsom!

«Torden & Magi» byr på full fart og en overflod av spretne påfunn for de minste.

KATTA I FANGET: Kattungen Torden og kaninen Jack er egentlig bitre fiender, men må lære seg å samarbeide.
KATTA I FANGET: Kattungen Torden og kaninen Jack er egentlig bitre fiender, men må lære seg å samarbeide. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Noen ganger er det ekstra vanskelig å få solgt et hus, selv om eiendommen er et spennende kråkeslott med mange rom. Man skulle tro at det var en fordel for megleren å være eierens nevø, men når onkel Laurits er en pensjonert magiker uten spor av lyst til å flytte, kan det bli en trøblete salgsprosess. Man kan samtidig forstå den stramt antrukne nevøen, siden Laurits ikke klarer å betale strømregningen på inntektene fra sine sporadiske opptredener for syke barn.

Mareritt Så en vakker dag havner Laurits selv på sykehus og nevøen benytter seg av noen sleipe triks for å selge huset, men glemmer å ta høyde for at kåken er fylt til randen av driftige kjæledyr og hjemmelagde mekaniske leker som vil gjøre salgsprosessen til et mareritt, der potensielle kjøpere får gjennomgå og nevøen får kjenne på sin ekstreme og akutte allergi mot katter. Dette er med andre ord ikke kinofilmen for eiendomsmeglere som vil finne på noe morsomt for hele firmaet.

«Torden & Magi» er en belgisk produksjon og kostbar i europeisk sammenheng. Ben Stassen, den ene regissøren, er mest kjent for sine to filmer om skilpadda Sammy. Den første var god, den andre en skuffelse, men «Torden & Magi» er et kvantesprang i retning av animasjonseliten. Filmen er leken på alle vis, også i sin hemningsløse bruk av 3D-dingser som kommer fykende mot kamera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer