Kjell Gunnar - millionæren som ble heroinist og havnet på gata

- «Petter Uteligger» reddet livet mitt.

TILBAKE TIL LIVET: Da Petter «Uteligger» Nyquist (t.v.) jula 2014 bodde på gata i Oslo for å lage tv-dokumentar om hjemløse og narkomane, traff han Kjell Gunnar Holten. - Jeg takker Petter for at jeg nå har kommet meg vekk fra gata, sier den 51 år gamle trønderen. Foto: Anders Grønneberg
TILBAKE TIL LIVET: Da Petter «Uteligger» Nyquist (t.v.) jula 2014 bodde på gata i Oslo for å lage tv-dokumentar om hjemløse og narkomane, traff han Kjell Gunnar Holten. - Jeg takker Petter for at jeg nå har kommet meg vekk fra gata, sier den 51 år gamle trønderen. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

BRUMUNDDAL (Dagbladet): Kjell Gunnar Holten (51) har helt siden tenåra levd et liv i rus, selv om han i flere perioder hadde kontroll på misbruket.

I kveld sender TV 2 «Petter Uteligger - tiden etter», om hvordan det gikk med noen av dem som Petter Nyquist traff da han bodde på gata i Oslo.

Var millionær

Dagbladet møter Kjell Gunnar på kafé ikke langt fra rehabiliteringssentret Fredheim på Nes i Hedmark. Det er gått fire-fem uker siden han flyttet fra gata og garasjeanleggene i Oslo, som var hans hjem i åtte og et halvt år.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer