Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Kjemper mot kreften for tredje gang

Kim og Cecilie Rygel har danset sammen i 37 år, og vært gift i 22 av dem.

EN TREDJE KAMP: Kort tid før danser Kim Rygel dro til Italia for å spille inn «Mesternes mester», fikk kona Cecilie kreftdiagnosen for tredje gang. - Det var fantastisk deilig å komme hjem til henne, sier Kim om å være fjerde deltaker ut av konkurransen.
Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
EN TREDJE KAMP: Kort tid før danser Kim Rygel dro til Italia for å spille inn «Mesternes mester», fikk kona Cecilie kreftdiagnosen for tredje gang. - Det var fantastisk deilig å komme hjem til henne, sier Kim om å være fjerde deltaker ut av konkurransen. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): I forrige uke var det Kim Rygel (46) som måtte takke for seg og forlate suksessprogrammet «Mesternes mester». Det syntes sportsdanseren var helt greit. 

For hjemme ventet hans kreftsyke kone, Cecilie Brinck Rygel (46).

Bare uker etter at Kim takket ja til å delta i NRK-serien, kom den vonde beskjeden: Kona gjennom 22 år hadde blitt diagnostisert med kreft. For tredje gang. Og denne gang var det ikke nok med strålebehandling og operasjoner.

- I første omgang så det ikke ut som om det var nødvendig å gå gjennom hele behandlingssystemet. Så sa jeg ja til å være med i «Mesternes mester». I etterkant kom det en ny melding om at det ikke bare måtte behandles, men at det var full rulle med cellegift og det hele, sier Kim Rygel til Dagbladet.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

GRATIS*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE GRATIS* Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/mnd. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?