Kjemper om barna

Michael Jackson angripes fra flere kanter.

(Dagbladet.no): Det som fikk Debbie Rowe til å forandre mening med hensyn til å kreve foreldreretten over barna var Michael Jacksons påståtte rusmisbruk. Midt i all ståheien rundt pedofilianklagene, skal den tidligere kongen av pop ha vært innom en avvenningsklinikk. Det bekymret barnas mor såpass at hun i fredag leverte inn krav om foreldreretten til Paris og Prince Michael I.

Det hjelper trolig ikke for hans jødiske eks-kone at Michael pleier nær kontakt med den kontroversielle gruppa «Nation oF Islam» som tidligere har kommet med anti-semittiske uttalelser. Barnepiken Grace Ruwamba skal ha fått Jackson til å knytte seg til «Nation of Islam».

Både Jackson og Rowe har underskrevet på at den tidligere dommeren Stephen Lachcs kan avgjøre hvem som skal få foreldreretten over de to barna. Rowes problem er at hun allerede har fraskrevet seg foreldreretten, men hun vil hevde at forutsetningene er dramatisk endret siden hun og Jackson inngikk avtalen. Siden den gang har problemene tårnet seg opp for den eksentriske barnefaren.

I RETTEN: Debbie Rowe krever foreldreretten til parets to barn.