Kjempetabbe stoppet Elis bok

Kom aldri ut til bokhandelen.

(Dagbladet.no): Dagbladet skrev i går at førsteopplaget på 5000 eksemplarer av Eli Hagens bok «Gift med Carl» var revet bort.

Sannheten er ifølge Aftenposten en annen.


En produksjonstabbe gjorde nemlig at boka ikke var å finne i butikkene i det hele tatt i går. De første utgavene av «Gift med Carl» var ikke utstyrt med strekkode - og da blir det som kjent vanskelig å ta betaling.

- Det stemmer at boken ikke hadde strekkoder da den kom fra trykkeriet. Dette beklager vi selvsagt. Men jeg tror ikke dette vil bety så mye for salget, sier Einar Røhnebæk i Giga forlag til Aftenposten.

I går var de ansatte i Sentraldistribusjonen i Oslo travelt opptatt med å feste strekkoder på 5000 bøker. Planen er at boka skal legges ut for salg fra i dag.

«Gift med Carl» har fått mye forhåndsomtale i norske medier de siste dagene, og bokhandlene i Oslo hadde ifølge Aftenposten stor pågang fra folk som ønsket seg et eksemplar.

- De taper mye på dette, sier bokansvarlig Arild Rekdal hos Tanum på Karl Johan til avisa.

MÅTTE VENTE: Ingen fikk kjøpt Eli Hagens nye bok i bokhandelen i går. 5000 bøker manglet nemlig strekkode. Foto: SCANPIX
MÅTTE VENTE: Ingen fikk kjøpt Eli Hagens nye bok i bokhandelen i går. 5000 bøker manglet nemlig strekkode. Foto: SCANPIX Vis mer