Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjendis-farvel

Bård og Harald legger ned «Åpen post» med en grandios finalesending i beste «Live Aid»-ånd: Humorheltene sier takk for seg med et stjernelag av gamle gjester i blandakoret Skrukk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Aldri mer skrukk på tv, sverget riktignok Harald Eia etter den famøse debuten som sexguru i spalten «Godt for meg, godt for deg?».

Dermed må vi regne med at både programledere og gjester beholder klærne på under siste sending av «Åpen Post» på NRK i kveld. Men blandakoret Skrukk er selvfølgelig inspirert av Eias beryktede hudfold mellom skrotum og rektum - og må for all del ikke blandes sammen med det mer tradisjonelle sangkoret SKRUK.

Såpedronninga Mia Gundersen er selvskreven som en av solistene når Skrukk stemmer i med avskjedshymnen «Snurpesangen» i kveld.

Kor og refreng er konstruert over Svend Wam-klassikeren «Lasse og Geir». Lasse Tømte, som spilte Geir i filmen, bidrar selv med den udødelige replikken «Kan ikke du snurpe igjen smella a', du maser som et lokomotiv».

På mannssida stiller ellers et sterkt testosteronlag bestående av Herbjørn Sørebø, Herodes Falsk, Tom Mathiesen, Aqua-Lene-fotograf Rolf Tore «Roffe» Kjæran, dophuet Jarle og Johan Dahlgren fra Finn Kalvik-nyhetene. Redaksjonen ligger dessuten i forhandlinger med Arne Scheie. Fra rølpekonkurrenten «Mandagsklubben» kommer portrettøren Espen Eckbo, men til gjengjeld er pappa Gunnar Eia på plass.

SLUTTEn av gjestene i kveldens avslutningsprogram er fotografen Rolf Tore «Roffe» Kjæran.