Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Kjendis-Norge feirer Falsk

Med «Idol»-Jan Fredrik Karlsen som primus motor stiller hele Kjendis-Norge opp på bursdagsforestilling for Herodes Falsk.

Det som kan krype og gå av norske artister stiller opp når Herodes Falsks 50-årsdag skal feires. Jubileet markeres med en kjendisspekket spesialforestilling på Edderkoppen tirsdag.

Etter det Dagbladet kjenner til, skal Kurt Nilsen, Kristian Valen, Alex Rosén, Kvinner på randen, Bård Tufte Johansen og Harald Eia være blant dem som skal opptre i showet.

Den engelske humoristen John Cleese kommer dessuten til å gi en personlig hilsen til jubilanten.

Tidlig med stand up

TV 2 har kjøpt rettighetene til showet, og informasjonsdirektør Bjarne Laastad bekrefter overfor Dagbladet at kanalen skal filme og sende forestillingen.

TV 2 bekrefter også at Silje Stang skal være programleder.

-  Dette skal være en hyllest til Herodes Falsk for alt han har betydd for norsk humor. Han drev med stand up 20 år før nordmenn visste hva stand up var, sier Laastad.

Fortsatt billetter

Det er venner og kjente av Falsk som har dratt i gang arrangementet.

-  Jan Fredrik Karlsen er primus motor. Dessuten har Herodes Falsks samboer Ingunn Eid vært med i planleggingen, sier Laastad.

Karlsen jobbet med Herodes Falsk & Tom Mathiesen svært tidlig i sin karriere.

Showet sendes i sin helhet på TV 2 fredag 19. november.

Publikum vil også for det meste bestå av venner og kjente av 50-årsjubilanten, men det er muligheter til å sikre seg billetter til showet.

Det var fremdeles billetter igjen i går ettermiddag.

PRIMUS MOTOR: Jan Fredrik Karlsen
PROGRAMLEDER: Silje Stang
DELTAR: Harald Eia ogBård Tufte Johansen
BURSDAGSBARN: Herodes Falsk skal feires, og det så det suser. Her sammen med sine våpenbrødre, Tom Mathiesen og Jahn Teigen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media