Kjendis-Norges motefest

Les hvem som var der og hva de hadde på seg

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Vi ble bedt i et kjendisparty. Eller rettere sagt - når Oslo Fashion Week rundes av med storslått motefest på fasjonable Grand hotel, da inviterer man seg selv. Her er det snakk om å se og bli sett. Den som måtte tro at moteuka var over med siste visning fredag, tok feil. Entreen på Grand fungerte som en eneste stor catwalk lørdag kveld.

- Fashionable people arrive fashionably late, forklarer en av festarrangørene en småurolig presse.

Klokka nærmer seg 23.00 og dørene har forlengst åpnet- mens kjente ansikter så langt har uteblitt. Noen har hørt rykter om at ikke en gang Pia Haraldsen har tenkt å vise seg her i kveld- og hva kan man da håpe på? Se og hørs utsendte journalist, forteller at hun helst ville sett at et nytt kjendis-par ankom sammen.

Det ville vært topp stoff.

Kjærestepar

Med ett er Kathrine Sørland med foloveden der. Etter henne ankommer kjendis-Norge som perler på en snor. En litt sky Kathrine haster forbi mot garderoben. Mens kjæresten, Andreas Holck, spøkefullt klager over hvor treige jenter er, henger frøken Sørland av seg både yttertøy og skyhet for så å posere medievant foran kameraene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer