kjendis.com

Jennifer Aniston og andre stjerner er lei ryktene, og tar internett i egne hender.

- Jeg røyker Marlboro og jeg bruker verken truser eller boksershorts, svarer komiker Dennis Leary på sin offisielle hjemmeside.

Hollywood-stjernene og andre rykteleie kjendiser samler seg om sida www.celebsites.com for å få direkte tilgang til fansen - uten forstyrrende journalister og ryktemakere.

Der finner du nå blant andre John Travolta, Denzel Washington, Dennis Leary og Cindy Crawford pluss tv-serier som Ally McBeal og filmer som Mission Impossible 2 og Perfect Storm.

På vei er Jennifer Aniston, Mel Gibson, Val Kilmer, Harry Hamlin, Rob Lowe, Anjelica Huston og Gwyneth Paltrow. Sidene brukes til å hype kommende filmer og cd-er, samt masse kjendisinfo som stjernene går god for.

CelebSites opplyser at hensikten er å la kjendisene avkrefte rykter som blir spredt på hjemmesider som drives av fansen.

- På internett sprer kjendisrykter og løgner seg som ild i tørt gras, sier styreformann Brad Krevoy i CelebSites, ifølge Yahoo-News.

Dette fører også til at det er hjemmesidene til artistene som håver inn annonsekronene, i stedet for de uoffisielle fansidene.

Her er kjendissida

PÅ NETT: John Travolta
SNART PÅ NETT: Mel Gibson
PÅ NETT: Cindy Crawford